Over ons

 Eigenaar en koekjesartiest van (dé) Droomkoekjes

Mijn naam is Kim van Waardenburg. Ben moeder van 3 prachtige kinderen en de enige echte "koekenbakker" van het stel.


Creativiteit zit in mijn genen en dat kriebelt. Zulke kriebels kun je het beste loslaten voor het mooiste resultaat.  Zo ben ik eind 2013, een beetje noodgedwongen,  in aanraking gekomen met koekjes decoreren. Van verpleegkundige naar koekenbakker, het kan soms raar lopen in je leven. Maar wat ik wel geleerd heb is dat "daar waar de weg voor jouw ophoud, er altijd wel een nieuwe zijweg te vinden is

Door deze instelling ging er een nieuwe wereld voor me open! 
Een hele leuke wereld, een wereld die vol zit met dingen die ik nog kan ontdekken. 

De afgelopen jaren heb ik heel veel alleen op bestelling gewerkt. Hier kon ik helaas niet in kwijt wat ik kwijt zou willen en wat binnen de stijl van Droomkoekjes past, daarom is de volgende stap aangebroken. En dit is veel minder op aanvraag en veel meer Droomkoekjes 

Zo heb ik inmiddels een basis assortiment neegezet en komen er met regelmaat nieuwe designs bij (maar nemen we soms ook afscheid van bepaalde designs)
Ook met de feest- en eventdagen (denk aan sint, kerst, vader- en moederdag, valentijnsdag) zal ik een assortiment aan gaan aanbieden. Deze zal eerst in de voorverkoop komen (dan moeten ze dus nog gemaakt worden) en mocht er plek in de agenda over zijn zullen er extra gemaakt worden die meteen verzonden kunnen worden. 

Liefs Kim  Grafisch ontwerper en fotograaf Nicole Vermolen 

Naast alle koekjes worden specials vaak voorzien van net dat beetje extra om de Droomkoekjes beleving helemaal af te maken. Dit proces onderga ik samen met Nicole Vermolen. 

Nicole houd van zoete, kleurrijke plaatjes en heeft net als mij (Kim) oog voor detail.
Al jaren de perfecte combinatie!

https://www.nicachica.nl