Algemene vragen


Kunnen de koekjes worden verzonden?

Jazeker, de koekjes worden met veel zorg en liefde verpakt zodat ze heel aankomen. Het kan wel eens voorkomen dat er iets misgaat, gelukkig gebeurt dit zelden. Verzendkosten zijn standaard €6,50 (binnen NL) en €7,50 (BE). Alle bestellingen worden via pakketpost verzonden. Een enkele keer via brievenbuspost.
Meer info vind je ook onder het kopje "levertijden & verzendkosten"

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Dat kan, maar ENKEL OP AFSPRAAK in Tilburg, er is geen fysieke winkel.
 

Ik heb een vraag over betalen, leveren, retouneren en/of bestellen waar vind ik die?

Meer informatie over betalen vind je hier.
Meer informatie over leveren vind je hier.
Meer informatie over retouneren vind je hier.
Meer informatie over bestellen vind je hier.
Mocht je na het lezen van deze info nog vragen hebben stel ze gerust!

Wat houdt het "ons assortiment" in?

Zoals de naam het al zegt, dit is ons assortiment. Vaak in korte tijd leverbaar (alleen op de verzenddata die opengezet zijn bij de artikelen) De koekjes zijn gemaakt zoals wij dit willen en is vaak ook ons eigen ontwerp. Karakter koekjes zullen niet vaak in de categorie terug komen. Wil je echt karakters bestellen omdat dit het thema van je verjaardag is (peppa, paw patrol etc) dan is een op maat gemaakte aanvraag plaatsen het beste. Langere uitleg en voorwaarden lees je hier.

Wat houdt het "op maat gemaakt in assortiment"?

Dit is een set die op maat gemaakt is voor jou. Deze past dan perfect bij het event en wordt aangepast op de wensen die jullie hebben. Langere uitleg en voorwaarden lees je hier.

Er staat bij een artikel "tijdelijk niet leverbaar", wat houd dan in?

Het kan voorkomen dat je wel een datum kan aanklikken voor verzenden, maar dat er dan komt te staan "tijdelijk niet leverbaar", dit houd dan in dat alle beschikbare ruimte voor die datum op dat moment is opgevuld. Er kan dan voor die datum niet meer besteld worden. Meer data en beschikbaarheid worden op een later moment aangevuld.

Hoe lang zijn de koekjes houdbaar?

Na verpakken zijn de koekjes 3 maanden houdbaar. De houdbaarheidsdatum wordt altijd bij levering gemeld. Bestel je koekjes die direct leverbaar zijn dan kan de houdbaarheid korter zijn.
Meer info vind je hier

Maak je custom orders / koekjes op maat voor particulieren?

Ja, dit zijn dan op maat gemaakte sets. Let er op dat ik voor deze aanvragen maar zeer beperkt plek heb per maand.
Langere uitleg en voorwaarden lees je hier.

Maak je custom orders / koekjes op maat voor bedrijven?

Ja, maar dan geldt er wel een minimale afname en is afhankelijk van de grootte en het ontwerp van de koekjes. Voor meer info neem gerust contact op.

Hoe worden de koekjes verpakt?

Standaard worden ze per stuk of set verpakt en geseald in een transparant zakje. Bij sommige koekjes is het mogelijk de verpakking te upgraden naar een doosje of zakje met strikje, dit is per product aangegeven bij de productinformatie.  

Werk je op reservering?

Ja echter alleen op de daarvoor aangegeven data. Beschikbare data voor "ons assortiment" vind je terug bij de betreffende artikelenen. De data van een op maat gemaakte set vind je hier.

Wat houden specials in?

De naam zegt het al, dit zijn specials, en dus net even extra bijzonder. Specials zijn er tijdens feestdagen (valentijn, pasen, moederdag/vaderdag, sinterklaas/kerst etc)  en kunnen vooraf besteld worden. Deze worden vervolgens gezamelijk op de in het artikel  genoemde datum verzonden. Wanneer je de specials vooraf besteld ben je er zeker van dat je koekjes hebt. Voor deze koekjes staat niet vast dat ze nadien ook nog vanuit "direct op voorraad" te bestellen zijn.

Geef je workshops?

Nee, ik heb dit in het verleden wel gedaan. Maar ben hiermee gestopt.

Maak je ook glutenvrije koekjes?

Nee, helaas is mijn werk plek niet glutenvrij.

Zijn de uitstekers die je gebruikt te koop? 

Uitstekers die door mij zelf worden gemaakt zijn NIET te koop, ik gebruik ook veel uitstekers die ik via andere webshop koop. Exact weten waar een bepaalde uitsteker vandaag komt vraag het gerust!