Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?
Ik werk voornamelijk met het assortiment wat je in in de webwinkel vind onder "ons assortiment". Wat daar staat kan besteld worden met een daarvoor beschikbare verzenddatum. Kies jouw gewenste design uit en stop het in je winkelmandje. (design worden met regelmaat aangevuld). Echter ieder design heeft een beperkte beschikbaarheid per datum, wacht daarom niet te lang, ik kan niet beloven dat data die vol zijn, toch nog aangevuld worden.
Mocht een verzenddatum vol zitten of heb je meer nodig dan de beschikbaarheid aangeeft neem dan even contact op en dan kijken we samen even of ik alsnog iets kan doen. 

Wil je liever op maat gemaakte koekjes, kijk dan even op de pagina van "op maat gemaakt". Alle info die nodig is voor zo'n order en de mogelijke beschikbaarheid staat daar vermeld.
 

Bij het artikel wat ik bestellen staan verzenddata. Wat houd dit in?
Ik werk inderdaad met verzenddata. Dit is voor jou en mij het meest overzichtelijk. Je weet namelijk precies wanneer jouw order dan verzonden wordt. Let op dit is dus de VERZENDdatum, NIET de bezorgdatum. 

Bij sommige arikelen staat direct leverbaar. Dit houd in dat deze binnen 3 werkdagen verzonden kunnen worden omdat ik hier al heel veel voorwerk voor heb gedaan. Welke artikelen deze mogelijkheid hebben staat duidelijk vermeld bij de artikelen. 
 

Mijn verzenddatum staat er niet bij, ik wil namelijk later bestellen, kan ik dit dan al reserveren?
Nee sorry, als je een datum later nodig hebt dan er nu in de webshop beschikbaar is, dan zul je even moeten wachten tot er nieuwe datums aangevuld zijn. 
 

Ik wil mijn bestelling veranderen/annuleren, kan dit?
Soms kan je nog wel iets aan je bestelling toevoegen of aanpassen, zeker als dit direct na plaatsen gebeurd. Mail je een aantal dagen voordat je bestelling verzonden zou worden dan wordt het wel lastiger, maar soms toch nog mogelijk. Mailen mag daarom altijd. Wil je je bestelling helemaal annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op dan kijken we samen even wat er mogelijk is. Contact neem je dan altijd op via de mail! Niet via de social kanalen.